Φίμωτρο στη Συρία - Κατέβασαν όλα τα επίσημα κανάλια της στο Youtube

Freepen.gr - Τα κρατικά κανάλια στο YouTube της Συρίας κατέβηκαν σήμερα το πρωί, καθώς η επίθεση του εδάφους του Συριακού Στρατού έχει αρχίσει επίσημα στο Ιντλίμπ.

Τα κανάλια που κατέβηκαν, περιλαμβάνουν τους ακόλουθους κρατικούς και φιλοκυβερνητικούς σταθμούς της Συρίας: τη Συριακή Προεδρία, το Υπουργείο Άμυνας της Συρίας, το πρακτορείο SANA και τη Sama TV. Επίσης έκλεισε την περασμένη εβδομάδα το Ortas News της Συρίας.

Δεν είναι σαφές εάν η ενέργεια αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης κίνησης μεταξύ των εταιρειών κοινωνικών μέσων των ΗΠΑ για να κλείσει λογαριασμούς συνδεδεμένους με το Ιράν ή αν συνδέεται άμεσα με γεγονότα που εκτυλίσσονται ταχέως στο Ιντλίμπ.

Ορισμένοι παρατηρητές της Συρίας υποστηρίζουν ότι το κλείσιμο των λογαριασμών θα μπορούσε να συνδεθεί με πιθανά σχέδια των ΗΠΑ για στρατιωτική δράση σε απάντηση της επίθεσης στο Ιντλίμπ μετά από μια χημική προβοκάτσια στην περιοχή.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail