Η Τουρκία κατασκευάζει πλατφόρμες υποδοχής των ρωσικών S-400


Freepen.gr - Η Τουρκία βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής μιας υποδομής για την εγκατάσταση του ρωσικού συστήματος αντι-αεροπορικών πυράυλων S-400 παρά τις προειδοποιήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών να μην αγοράσουν την πλατφόρμα, σύμφωνα με το cnbc.com που επικαλείται πηγή πληροφοριών.

Η αξιολόγηση, που δημοσιεύθηκε πριν από ένα μήνα, περιελάμβανε δορυφορικές εικόνες συγκεκριμένης εγκατάστασης εκτόξευσης καθώς και bunkers, σύμφωνα με την πηγή, που μίλησε με τον όρο της ανωνυμίας. Η νέα κατασκευή ταιριάζει με το σχέδιο για το σύστημα πυραύλων S-400 S-400 της Ρωσίας, σύμφωνα με την πηγή.

Το σύστημα S-400 πιστεύεται ότι έχει μεγαλύτερη εμβέλεια από το αμερικανικό σύστημα πυραύλων THAAD και εκτιμάται ότι θα κοστίσει σημαντικά λιγότερο. Η Τουρκία είναι έτοιμη να παραλάβει τους S-400 το επόμενο έτος και αναμένεται να έχει το σύστημα έτοιμο μέχρι το 2020.

Το ρωσικό σύστημα πυραύλων S-400, το οποίο είναι εξοπλισμένο με οκτώ εκτοξευτήρες και 32 πυραύλους, είναι ικανό να στοχεύει και μαχητικά τύπου F-35.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail