Σκοπιανή ακαδημαϊκός: "Το Δημοψήφισμα θα αποτύχει αλλά ο Ζάεφ έχει Plan B" (που θυμίζει Τσίπρα το 2015)

Freepen.gr - Η Σκοπιανή καθηγήτρια Tanja Karakamisheva ανήρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook ότι όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως το δημοψήφισμα της Κυριακής θα είναι ανεπιτυχές, αλλά ισχυρίζεται ότι το SDSM του Ζάεφ και το αλβανικό DUI έχουν Plan B.

H Karakamisheva σημειώνει ότι με βάση τις δημοσκοπήσεις το δημοψήφισμα την Κυριακή θα είναι αδύνατο να πιάσει τον απαραίτητο αριθμό ψηφοφόρων και ανάμεσα σε αυτούς το 50+1. Ωστόσο ισχυρίζεται πως η κυβέρνηση Ζάεφ θα προχωρήσει στην υλοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών με την αιτιολογία πως είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα. Αναφέρει μάλιστα ότι κατά την ψήφιση του σχετικού νόμου δεν υπήρχε η σχετική αναφορά που θα υποχρεώσει την κυβέρνηση να ενεργήσει σύμφωνα με το αποτέλεσμα.

H Karakamisheva αναρωτιέται πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στις συνταγματικές αλλαγές όταν δε θα έχει μαζί το λαό. Δε χρειάζεται να αναρωτιέται ιδιαίτερα όταν στην Ελλάδα το 2015 ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το ξεκάθαρο αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail