Ελληνική συμμετοχή σε βραδιά τουρκικής ποίησης στη...«Μακεδονία»

Freepen.gr - Βραδιά αφιερωμένη στην τουρκική ποίηση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού των Σκοπιών στη γειτονική χώρα. Παρών κι ο Υπουργός Πολιτισμού Αδέμι.

Η εκδήλωση, με σκοπό την προώθηση της ποίησης από διάσημους Τούρκους συγγραφείς, παρουσίασε λογοτεχνική ποίηση από πολλούς συγγραφείς που άφησαν ένα αποτύπωμα για την προώθηση της τουρκικής λογοτεχνίας στις χώρες από τις οποίες προέρχονται αλλά και διεθνώς.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ποίηση από οκτώ χώρες: Τουρκία, Αζερμπαϊτζάν, Μολδαβία, Ιράκ, Ελλάδα, Βουλγαρία, Κοσσυφοπέδιο και Μακεδονία [На манифестацијата се претставија поети од осум земји, и тоа од: Турција, Азербејџан, Молдавија, Ирак, Грција, Бугарија, Косово и Македонија.], αναφέρει η ανακοίνωση του σκοπιανού υπουργείο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail