Έσπασαν τα μαγαζιά των Σύριων στην Προύσα - Πετροπόλεμος και ξύλο με αφορμή ένα παιδί

Freepen.gr - Εκτεταμένα επεισόδια έλαβαν χώρα στο εμπορικό κέντρο της Προύσας ανάμεσα σε κατοίκους της περιοχής και Σύριους την Πέμπτη το βράδυ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις παρενέβησαν για να διαλύσουν τα πλήθη που συγκεντρώθηκαν στην αγορά, αφού τα καταστήματα υπέστησαν σημαντικές ζημιές εξαιτίας της σύγκρουσης. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, οι κάτοικοι επιτέθηκαν σε καταστήματα και σπίτια των Σύριων φωνάζοντας συνθήματα εναντίον τους.



Το  Bursa Yeşil Haber ‏αναφέρει πως χθες, ένα παιδί που διέφυγε από μια ομάδα περίπου 20 Σύριων κατέφυγε σε ένα καφενείο. Ο ιδιοκτήτης του καφέ δεν παρέδωσε το παιδί στην και αυτό μαχαιρώθηκε. Οι άνθρωποι της γειτονιάς συγκεντρώθηκαν μετά από το περιστατικό λέγοντας ότι «δεν θέλουμε τη Συρία στη γειτονιά».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail