Άλλη μια δημοσιογράφος που τα ΜΑΤ ψέκασαν με..."φλιτ" στη ΔΕΘ

Η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου ανήρτησε τη δική της εμπειρία από την επαφή με τα ΜΑΤ κατά τη χθεσινή διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη όπου ψεκάστηκε με δακρυγόνα.


Ζήτησα από κάποιον δίπλα μου να κρατήσει για λίγο το κινητό να συνέλθω, θεώρησε καλό να με φωτογραφίσει..στην αρχή ξαφνιάστηκα αλλά μετά κατάλαβα ότι υπάρχει κάποιος λόγος….να μην ξεχάσω ποτέ μα ποτέ αυτό που εγινε σήμερα….πως η δημοκρατική κυβέρνηση έδωσε εντολή στην αστυνομία να ρίξει χημικά και δακρυγόνα σε πολίτες που κρατούσαν σημαίες και λάβαρα της πατρίδας μας και ζητούσαν να σταματήσει η προδοσία και το ξεπούλημα που γίνεται. Λυπάμαι που η δημοκρατία αυτοκτονισε στη χώρα που γεννήθηκε. Ας είναι εμείς δεν το βάζουμε κάτω… ούτε χημικά ούτε δακρυγόνα μας σταματούν. Θα είμαστε συνεχως μπροστά τους. Η Ελλάδα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός για να την ορίζει και να την πουλά κατά βούληση….η Ελλάδα είμαστε όλοι εμείς. Ευχαριστώ λοιπόν το φίλο για τα ενθύμια της σημερινής μέρας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail