Ο Καραμανλής διαλύει τη Νέα Δημοκρατία

Ή τουλάχιστον ό,τι απέμεινε από το ό,τι παρέδωσε ο ίδιος το 2009 μετά από 5,5 χρόνια όπου κυριάρχησε το απόλυτο τίποτε. Ο Κώστας Καραμανλής λοιπόν διαλύει το κόμμα του θείου, χάρη στο επώνυμο του οποίου πέτυχε κι ο ίδιος να αναλάβει τις τύχες του αλλά και τη διακυβέρνηση της χώρας.

Του Στρατή Μαζίδη

Αν ο Καραμανλής στήριζε το κόμμα δε θα ήταν ο πλέον αντιπαραγωγικός βουλευτής της από το 2009 έως σήμερα. Είχαμε δημοσιεύσει τη δράση του τα τελευταία εννιά χρόνια με βάση το site της Βουλής. Αναζητήστε τα στοιχεία, μόνο λίγα δευτερόλεπτα θα χρειαστεί η ανάγνωσή τους.

Σε δεύτερο χρόνο στήριξε τον Τσίπρα με την εκλογή Παυλόπουλου, ο οποίος έκτοτε υπογράφει τα πάντα δίχως κανένα δισταγμό. Νομοθετήματα που λογικά ανατριχιάζουν τον κόσμο της ΝΔ.

Σε τρίτο χρόνο αφήνει Αντώναρο, Καμμένο και Παπακώστα να μιλούν για Καραμανλή, καραμανλισμό κ.ο.κ. Θα μπορούσε με ένα τηλέφωνο να θέσει φρένο ή να κάνει μια δήλωση. Πάλι τίποτε.

Ο Καραμανλής έστω δια της ανοχής του δρα ξεκάθαρα κατά του κόμματος το οποίο θεωρητικά υπηρετεί. Κι όλα αυτά άφωνος όντας! Αλλά αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα όπου ένας εκ των πρωταγωνιστών της εθνικής μας τραγωδίας αντί να λογοδοτήσει, αντιμετωπίζεται ως ιερό τοτέμ και κεφάλαιο για τον τόπο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail