Επειδή δεν πρέπει να ξεχάσουμε - Τέτοιες ημέρες ο Βενιζέλος έφερε το χαράτσι στη ζωή μας - βίντεο

Το 2011 ο τότε υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος εκδιώκει τους τροϊκανούς. Λίγες ημέρες μετά τους υποδέχεται με το κεφάλι χαμηλά. 

Του Στρατή Μαζίδη

Μια συνέπεια του λειψού ηρωισμού του ήταν εκείνο το "έκτακτο" τέλος στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, το γνωστό σε όλους μας χαράτσι που το 2014 μετονομάστηκε σε ΕΝΦΙΑ. Όσοι έχετε μια μεσαία ακίνητη περιουσία, καλό είναι να αθροίσετε πόσα χρήματα έχετε πληρώσει "εκτάκτως" όλα αυτά τα χρόνια με το χαράτσι.

Να θυμίσουμε ότι ο άνθρωπος αυτός είχε μια ακόμη εξ ίσου σατανική επινόηση με το χαράτσι, το οποίο είχε χαρακτηρίσει και ως "έκτακτο επασφάλιστρο κινδύνου". Ποια ήταν αυτή; Το τέλος επιτηδεύματος, να φορολογείται δηλαδή ο επιχειρηματίας και η επιχειρήση επειδή δουλεύουν, παράγουν, απασχολούν προσωπικό, αποδίδουν φόρους και εισφορές.

Κι αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμη στην πολιτική ζωή του τόπου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail