Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ τους ενδιαφέρει καν η περίπτωση διάλυσης της Ευρωζώνης

Το ευρώ στηρίζεται σε δύο Αρχές:

- Πρώτον ότι ΔΕΝ θα αποτύχει ποτέ ως νόμισμα.
- Και δεύτερον ότι οι στατιστικές υπηρεσίες των μελών της Ευρωζώνης είναι αναγκασμένες να "πλάθουν" τα στοιχεία ανάλογα με τα ανταγωνιστικά νομίσματα και τις κρίσεις επιτοκίων. Δεν παρουσιάζουν στην Ευρωζώνη και κατ επέκταση στην Ε.Ε. ορθά στατιστικά στοιχεία, αλλά αναλόγως την πολιτική τους στο ευρωσύστημα, πλάθουν και τα κατάλληλα "νούμερα" για να σας πείσουν ότι όλα είναι τέλεια. Η στην περίπτωση της Ελλάδας, ότι είμαστε εγκληματίες και καλοπερασάκηδες.

Και αυτός είναι ο λόγος, που δεν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης νομισματικών κρίσεων εντός της ευρωζώνης. Ούτε καν "Plan B" για επιστροφή σε Εθνικά Νομίσματα αν αποτύχει με πάταγο το νόμισμα! Δεν θα βρείτε την παραμικρή αναφορά ΠΟΥΘΕΝΑ στα ευρωπαικά όργανα.

Και το πρόβλημα, δεν είναι ότι δεν σκέφτηκαν την επιλογή της ήττας του Ευρώ! Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ τους ενδιαφέρει καν η περίπτωση διάλυσης της Ευρωζώνης... Ισως γιατί την έχουν ΚΑΙ αυτή προγραμματισμένη με έναν άξαφνο και απροσδόκητο πόλεμο που θα χαρακτηρίσει όλα αυτά που σας λέω ως ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

Γιώργος Αδαλής
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail