Ιβανώφ στους Σκοπιανούς: Μην πάτε να ψηφίσετε στο δημοψήφισμα!

Freepen.gr - Ο Σκοπιανός Πρόεδρος Gjorge Ivanov, στη δήλωσή του προς την 73η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, έστειλε μήνυμα στους πολίτες της χώρας του ότι η ψηφοφορία στο δημοψήφισμα είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση, όπως αναφέρει η republika.mk.

"Σε αυτές τις λίγες ώρες πριν από τη σιωπή του δημοψηφίσματος θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους συμπολίτες μου - η ψηφοφορία στο δημοψήφισμα είναι το δικαίωμά σας, όχι υποχρέωση, κανείς δεν μπορεί να κληθεί να λογοδοτήσει για την ψηφοφορία, δηλαδή αν δεν ψηφίσει στο δημοψήφισμα", Δήλωσε ο Ιβάνοφ.

Πρόσθεσε ότι κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να αποφασίζει μόνος του εάν θα βγει για να ψηφίσει ή να μποϊκοτάρει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό το δημοψήφισμα μπορεί θα φέρει σε κατάσταση υποταγής τη... "Μακεδονία" υπό άλλο κράτος. "Όχι μόνο το όνομα του κράτους αλλάζει, αλλά ένα νέο κράτος σχηματίζεται με ένα νέο όνομα. Θα είμαστε κράτος μόνο κατ' όνομα και όχι ουσιαστικά", δήλωσε ο Ιβάνοφ.

Ο  Ivanov δήλωσε ότι ως πολίτης αποφάσισε πως δε θα ψηφίσει στις 30 Σεπτεμβρίου και είπε ότι ελπίζει οι «Μακεδόνες» πολίτες θα λάβουν, όπως είπε, μια σοφή απόφαση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail