Τα όσα τραγικά ζούμε επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι αποτέλεσμα της ανικανότητας της ΝΔ τότε και τώρα

Ο Τσίπρας ανέβηκε φρουρούμενος στη ΔΕΘ. Τα λεωφορεία της ΕΛΑΣ αποκλείουν ολόκληρους δρόμους. Ο ίδιος ακόμη δε γνωρίζει πως να σταθεί σε έναν εθνικό ύμνο. Στο ενδιάμεσο έχει ξεπατώσει την κοινωνία στους φόρους και τις εισφορές στήνοντας το δικό του κομματικό κράτος. 

Του Στρατή Μαζίδη

Να φύγει! Και μάλιστα χθες!  Αλλά ποιος θα έρθει; Αυτοί οι οποίοι τον έφεραν σε πρώτη φάση; Ή εκείνοι που εδώ και τέσσερα σχεδόν χρόνια δεν μπορούν να τον ανατρέψουν μέσω μιας δυναμικής στην κοινωνία;

Για κάποιο λόγο οδηγηθήκαμε στον Τσίπρα. Ο βασικότερος υπήρξε η υιοθέτηση του χαρατσιού του Βενιζέλου και η μετονομασία του σε ΕΝΦΙΑ. Το 2014 δεν περνούσαμε καλά, άσχετα αν τώρα όλα είναι πολύ χειρότερα. Αυτό ήταν ένα πολύ καλό μάθημα σε όσους αρέσκονται στα παραμύθια και τις παχιές υποσχέσεις.

Το ερώτημα όμως παραμένει. Η λύση είναι η επιστροφή της ΝΔ με ή χωρίς το απομεινάρι του ΠΑΣΟΚ; Μα αυτοί ήταν η αιτία που ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά σήμερα. Επιπλέον η ΝΔ δείχνει να δυσκολεύεται να μιλήσει για αυτά τα οποία υποτίθεται πως εκπροσωπεί. Σα να ντρέπεται.

Τι μπορεί να αλλάξει με την επιστροφή ενός κόμματος γιων, θυγατέρων, ανηψιών και λοιπών συγγενών; Το ότι δημοσκοπικά έχει κολλήσει κάτω από το 30% θα έπρεπε να λέει πολλά.

Θα ρωτήσει κάποιος, και ποια είναι η λύση; Μια και απλή. Πλήρες σάρωμα ολόκληρου του σημερινού πολιτικού σκηνικού. Εμπιστοσύνη σε καινούρια κόμματα και ανθρώπους άπειρους στην πολιτική αλλά πολύπειρους στο μεροκάματο.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail