Ζεράρ Ντεπαρντιέ: «Θα συναντήσω τον Ερντογάν - Θέλω να γίνω Τούρκος» (εκτός από Ρώσος, Αλγερινός και Γάλλος)

Freepen.gr - Ο Γάλλος ηθοποιός Gerard Depardieu θέλει να αποκτήσει την τουρκική υπηκοότητα. Ο Depardieu, ο οποίος έχει ρωσική υπηκοότητα από τον Ιανουάριο του 2013, δήλωσε ότι επιθυμεί επίσης να αποκτήσει και την τουρκική υπηκοότητα, ανέφερε την Κυριακή η τουρκική αριστερή εθνικιστική εφημερίδα Aydınlık.

Ο Depardieu δηλωσε ότι έχει επίσης την αλγερινή υπηκοότητα και θέλει να είναι Τούρκος πολίτης, απαντώντας σε ερωτήσεις της εφημερίδας Aydınlık στην Πιονγκγιάνγκ, όπου έδωσε το "παρών" στους εορτασμούς της 70ης επετείου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας (ΛΔΚ).

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία τον Οκτώβριο του 2018 και θέλει να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan.

Ο Depardieu αναμένεται να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong-un κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πιονγκγιάνγκ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail