Έπρεπε να σε πείσουν ότι εσύ φταις για όλα για να σε γονατίσουν

Σε όλο το διάστημα της κρίσης στην Ελλάδα καλλιεργήθηκε μεθοδικά από συγκεκριμένες πηγές και πρόσωπα η ψυχολογία της ενοχής στον Έλληνα ώστε να τον πείσουν οτι ουσιαστικά αυτός είναι υπεύθυνος για όλα τα δεινά που του επέβαλλαν με στόχο την εξόντωσή του.

Γράφει η Α.Ο.
 
Πολλοί τσίμπησαν το δόλωμα αυτό και συνέβαλλαν στην καλλιέργεια αυτού του κλίματος. Ο σκοπός ήταν καταφανής, οι Έλληνες έπρεπε να αισθανθούν οι ίδιοι υπεύθυνοι ώστε να μην αντιδράσουν μέχρι να τους αποτελειώσουν.

Το τελευταίο διάστημα άρχισε η προσπάθεια να καλλιεργηθεί ένα νέο κλίμα ηττοπάθειας κάτω από ένα συνεχές σοκ καθώς οι Έλληνες έντρομοι πληροφορούνται σχεδόν καθημερινά πρωτοφανείς εχθρικές συμπεριφορές και πολιτικές αποφάσεις από την ίδια τους την κυβέρνηση.

Τελευταία κυκλοφορούν δημοσιεύματα και άρθρα, που δηλώνουν ότι η Ελλάδα τελείωσε.
Παρουσιάζουν την Ελλάδα ως τελειωμένη δήθεν καλοπροαίρετα δήθεν αντικειμενικά όμως με υποβόσκουσα σκοπιμότητα. Αυτή είναι η επιθυμία τους γι αυτό εργάστηκαν φιλότιμα τις τελευταίες δεκαετίες, αυτός ήταν ο στόχος.

Όπως και πριν έτσι και τώρα πολλοί έπεσαν σε αυτή την παγίδα αναμεταδίδοντας αυτά τα άρθρα και συμβάλλοντας στην δημιουργία αυτού του κλίματος.

ΟΧΙ ΛΟΙΠΌΝ Η ΕΛΛAΔΑ ΔΕΝ ΠΈΘΑΝΕ και ξέρετε γιατί;

Εμείς δε θα την αφήσουμε να πεθάνει.

Εμάς δε μας λογαριάσατε αλλά από εμάς θα έρθει η τιμωρία σας.

Ο Αετός ήταν πάντα το σύμβολο του Δία και της Ελλάδος.
Το σύμβολο των εχθρών της Ελλάδος είναι το κοράκι.

Η ήττα δεν ταιριάζει στην Ελλάδα κι αυτό θα το δουν σύντομα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail