Το ρωσικό σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου έφτασε στη Συρία - Αναμένονται 8 συστοιχίες S-300 - Που θα τοποθετηθούν



Freepen.gr - Ο ρωσικός εξοπλισμός ηλεκτρονικού πολέμου έφτασε στη Συρία καθώς η Μόσχα κινείται γρήγορα για την ενίσχυση της αεροπορικής άμυνας της χώρας. Σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Izvestia, ο εξοπλισμός έφτασε στη Αεροπορική Βάση Hmeimim κοντά στη Latakia τη Δευτέρα, με αεροσκάφη μεταφοράς Il-76. 




Χωρίς να αναφέρουν λεπτομερώς τι εστάλη, οι πηγές σημείωσαν ότι τα συστήματα προορίζονταν να διαταράξουν το αερομεταφερόμενο ραντάρ, την επικοινωνία αεροσκαφών και τους ελέγχους και τα δορυφορικά συστήματα πλοήγησης που χρησιμοποιούνται σε μαχητικά αεροσκάφη, drones και καθοδηγούμενα όπλα.

Οι χειριστές θα μπορούν να προβάλλουν προστατευτικό "ραδιοηλεκτρονικό θόλο" εκατοντάδων χιλιομέτρων πάνω στη Συρία και κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου, ανέφερε το δημοσίευμα.

Όσον αφορά τους S-300 σημειώνεται ότι αναμένεται να παραδοθούν έως 8 συστοιχίες του συστήματος ενώ το Syrian Strategic Researches παραθέτει σχετικούς χάρτες.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail