Ο Τραμπ γείωσε τον Ιβανόφ για τις "ιστορικές" Πρέσπες - Έγραψε 5 φορές "Μακεδονία" και "Μακεδόνες" με την πρεμούρα να τους βάλει στο ΝΑΤΟ

Freepen.gr - «Η ιστορική συμφωνία των Πρεσπών επιλύει το μακροχρόνιο ζήτημα ονόματος με την Ελλάδα και ανοίγει το δρόμο για την ένταξη της Μακεδονίας τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση» λέει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ σε συγχαρητήριο σημείωμα στον ομόλογό του ομόλογό του Γκεόργκι Ιβανόφ για την Ημέρα Ανεξαρτησίας της χώρας στις 8 Σεπτεμβρίου.

«Εκ μέρους του αμερικανικού λαού, συγχαίρω εσάς και τους πολίτες της Μακεδονίας με την ευκαιρία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας σας στις 8 Σεπτεμβρίου. Η Μακεδονία έχει πολλά να είναι περήφανη για αυτό το έτος. Η ιστορική συμφωνία Πρεσπών επιλύει το μακροχρόνιο ζήτημα ονόματος με την Ελλάδα και ανοίγει το δρόμο για την ένταξη της Μακεδονίας τόσο στο ΝΑΤΟ όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η συμφωνία και η ένταξη της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ευημερία σε ολόκληρη την περιοχή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι έτοιμες να στηρίξουν τη Μακεδονία, ειδικά όσον αφορά τις επερχόμενες συζητήσεις για την ένταξή σας στο ΝΑΤΟ. Εύχομαι στο λαό της Μακεδονίας το καλύτερο δυνατό σε αυτή την ξεχωριστή μέρα», αναφέρει το σημείωμα που δημοσίευσε την Πέμπτη από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια.

Dear Mr. President:

On behalf of the American people, I congratulate you and the citizens of Macedonia on the occasion of your Independence Day on September 8.

Macedonia has much to be proud of this year. The historic Prespa Agreement resolves the long-standing name issue with Greece and paves the way for Macedonia’s membership in both NATO and the European Union. The Agreement and Macedonia’s membership in NATO will bolster security, stability, and prosperity throughout the entire region. The United States stands ready to support Macedonia, especially with respect to upcoming discussions on your membership in NATO.

I wish the people of Macedonia my very best on this special day.

Sincerely,

Donald J. Trump.

Καμία ΠΓΔΜ, καμία Βόρεια Μακεδονία αλλά σκέτη Μακεδονία και Μακεδόνες. Χάσαμε κατά κράτος αλλά ο Ιβάνοφ ευτυχώς δεν το έχει καταλάβει ακόμη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail