Το ξεβράκωμα της ΕΛΑΣ από το Ρουβίκωνα σε 38 δευτερόλεπτα - Γιατί να υπάρχει και να την πληρώνουμε;

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ρουβίκωνας είναι χαρακτηριστικό. Προσέρχεται στην ιρανική πρεσβεία, βγάζει κάποιον αγουροξυπνημένο μέσα στην άγρια νύχτα ο οποίος διαβάσαμε ότι είναι ο αστυνομικός που φρουρεί την είσοδο (!) και επιτίθεται στο κουβούκλιο ενώ πέταξε μπογιές στον εσωτερικό χώρο ως διαμαρτυρία για την εκτέλεση δύο Κούρδων.

Του Στρατή Μαζίδη



Το βίντεο είναι τόσο για γέλια όσο και για κλάματα. Το οξύμωρο είναι ότι ο αστυνομικός είναι οπλισμένος! Αυτό καθιστά το διασυρμό της ΕΛΑΣ ακόμη μεγαλύτερο. Τα μέλη του Ρουβίκωνα δε δείλιασαν ούτε για μια στιγμή. Ο αστυνομικός που πληρώνεται για να φρουρεί επί της ουσίας ξένο έδαφος είναι σα να μην υπάρχει.

Όπως σα να μην υπάρχει είναι γενικά η Ελληνική Αστυνομία όταν διαβάζουμε καθημερινά τα αστυνομικά νέα. Ακόμη κι όταν συλλαμβάνει τους εγκληματίες, αυτοί μένουν ελεύθεροι κι ορίζεται δικάσιμος για κάποια στιγμή στο μέλλον.

Είναι η ίδια αστυνομία που τσάκισε στο ξύλο και ψέκασε απλούς διαδηλωτές στη Θεσσαλονίκη. Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί να την πληρώνουμε αν έχει διακοσμητικό ρόλο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail