Οι Κούρδοι σκότωσαν 13 Σύριους στο Καμισλί γιατί δεν κάθισαν σούζα στις ΗΠΑ;

Freepen.gr - Οι 13 Σύριοι στρατιώτες που σκοτώθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις Asayish υπό την ηγεσία των Κούρδων είχαν συναντήσει προηγουμένως μια ομάδα αμερικανικών στρατευμάτων που προσπάθησαν να εισέλθουν στην πόλη Qamishli, δήλωσε μια στρατιωτική πηγή στο Al-Masdar News.

Σύμφωνα με την πηγή, οι στρατιώτες εμπόδισαν τις δυνάμεις των ΗΠΑ να εισέλθουν στο Qamishli μέσω του σημείου ελέγχου της κυβέρνησης.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι Σύριοι στρατιωτικοί πιστεύουν ότι οι δυνάμεις της Asayish τους επιτέθηκαν για αντίποινα σε αυτό που συνέβη με τα στρατεύματα των ΗΠΑ.

Η Asayish δεν έχουν σχολιάσει ακόμη το γεγονός ενώς η κατάσταση στην πόλη του Qamishli παραμένει τεταμένη. Οι περισσότεροι κάτοικοι του επέλεξαν να παραμείνουν στο σπίτι για να αποφύγουν πια βία μεταξύ του στρατού και των κουρδικών δυνάμεων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail