Δείτε το Su-34 να τινάζει στον αέρα σαν τενεκεδάκι στόχο επιφανείας στην Κασπία με υπερηχητικό πύραυλο - ΒΙΝΤΕΟ

Freepen.gr - Το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο που καταγράφει ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-34 να καταστρέφει ένα σκάφος-στόχο με υπερηχητικό βλήμα κατά τη διάρκεια ναυτικού γυμνασίου στην Κασπία Θάλασσα αναφέρει το RT.

Το ρωσικό αεροπλάνο εξαπολύειι έναν πυραύλο Kh-31 (όνομα ΝΑΤΟ: AS-17 Krypton), ο οποίος πλήττει ένα πλοίο. Το σκάφος εκρήγνυται αμέσως και το αεροσκάφος επιστρέφει λίγο μετά στην αεροπορική βάση.

Η στρατιωτική άσκηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός μαζικού γυμνασίου στην Κασπία Θάλασσα. Η άσκηση αναφέρθηκε ότι περιελάμβανε τις δυνάμεις του στόλου της Κασπίας Θάλασσας και περίπου 40 αεροσκάφη. Εκτός από τον εικονιζόμενο αεροσκάφος Su-34,  βομβαρδιστικά Su-23 και μαχητικά αεροσκάφη Su-25 πραγματοποίησαν επίσης ελιγμούς και εξασκήθηκαν σε επιθέσεις κατά στόχων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail