Κυκλοφορεί κακόβουλο e-mail ειδοποιητήριο για να πληρώσετε ΕΝΦΙΑ ενώ τελείωσε το μνημόνιο

Να έχουμε την προσοχή μας αυτές τις ημέρες διότι κυκλοφορεί ένα κακόβουλο e-mail που φέρεται ότι αποστολέας είναι η εφορία και μας ενημερώνει ότι έχει αναρτηθεί ο ΕΝΦΙΑ που πρέπει να πληρώσουμε, δηλαδή το ενοίκιο που μας ζητούν για το σπίτι μας.

Του Στρατή Μαζίδη

Προφανώς πρόκειται για επιτήδειους αποστολείς του μηνύματος αφού η χώρα βγήκε πλέον από τα μνημόνια και συνεπώς κανένας ΕΝΦΙΑ δε χρειάζεται μιας και πλέον εμείς έχουμε και πάλι τις τύχες μας στα χέρια μας.

Βέβαια αν αναλογιστούμε ότι ο ΕΝΦΙΑ αποφέρει 2,65 δις ευρώ το χρόνο και πως μόνο το κοινωνικό τάχα μέρισμα είναι 600 εκ. ευρώ, τότε αμέσως αμέσως θα μπορούσε επί ΣΥΡΙΖΑ και μόνο να έχει πραγματοποιηθεί μια έκπτωση στο φόρο κατά 20%. Αν μάλιστα δεχθούμε αυτά που είχαμε διαβάσει παλαιότερα σε ΜΜΕ, ότι δηλαδή το κόστος όλων όσων έρχονται στη χώρα μας ακάλεστοι μας στοιχίζει περί τα 2 δις ευρώ ετησίως, τότε ο ΕΝΦΙΑ θα μπορούσε ουσιαστικά να καταργηθεί.

Γιατί όμως δεν το κάνουν αυτό; Μια σημαντική έκπτωση και μόνο στον ΕΝΦΙΑ αντί για μερίσματα και προσλήψεις στο δημόσιο, καθώς μιλάμε για Ελληνες ψηφοφόρους, θα ενίσχυε σημαντικά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μόνη λογική εξήγηση είναι επειδή θέλουν να μας τα πάρουν όλα. Αργά ή γρήγορα. Και οι νυν και οι προηγούμενοι.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail