Άλλη μια φάπα για την Τουρκία - Άνδρες των Ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων αφίχθηκαν στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Μια στρατιωτική πηγή στη βόρεια Hama ανέφερε στο Al-Masdar, ότι οι άνδρες από τις Ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις και αρκετοί τεχνικοί αεροσκαφών έφθασαν στη νότια επαρχία του Idlib που έχει απελευθερωθεί από το 2017.

Σύμφωνα με την στρατιωτική πηγή, οι Ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις και οι τεχνικοί των αεροσκαφών έφθασαν στο αεροδρόμιο Abu Dhuhour στο νότιο Idlib όπου θα συνεργαστούν με τα εκεί στελέχη του Συριακού Στρατού.

Η στρατιωτική πηγή πρόσθεσε ότι το αεροδρόμιο Abu Dhuhour θα χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Idlib ως αίθουσα επιχειρήσεων τόσο από τους Σύριους όσο και τους Ρώσους.

Ο ρωσικός στρατός πιθανότατα θα διατηρήσει ένα συμβουλευτικό ρόλο κατά τη διάρκεια αυτής της επίθεσης, όπως έπραξε στο παρελθόν (π.χ. επίθεση του Abu Dhuhour 2017). Επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα μετάσχει και η λιβανέζικη Χεζμπολάχ.

Μια φορά πάντως τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την Αγκυρα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail