Άρχισαν βομβαρδισμούς οι Ρώσοι στο Ιντλίμπ - Ετοιμάζεται ο Στρατός - Αμήχανοι οι Τούρκοι

Freepen.gr - Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις άρχισαν την πολυαναμενόμενη αεροπορική τους επίθεση πάνω από τη νότια ύπαιθρο του Idlib χθες το βράδυ.

Τα ρωσικά αεροπλάνα που πετούσαν από την αεροπορική βάση Hmeymim στη Λατάκια ξεκίνησαν τις επιθέσεις τους, στοχεύοντας στις θέσεις των ανταρτών κατά μήκος του άξονα Hama-Idlib γύρω στα μεσάνυχτα .

Σύμφωνα με ένα στρατιωτικό ανακοινωθέν από τη Χάμα, οι Ρωσικές Αεροναυτικές Δυνάμεις διενήργησαν αεροπορικές επιδρομές τόσο βόρεια στο Χαν Σεϊχουν όσο και νότια στην Αλ-Λαταμινά.

Οι επιθέσεις είχαν ως στόχο κυρίως τις τάφρους που πρόσφατα έφτιαξαν οι ισλαμιστικές Hay'at Tahrir Al-Sham και Jaysh Al-Izza γύρω από τον άξονα Hama-Idlib.

Από τους βομβαρδισμούς εξουδετερώθηκαν τουλάχιστον τέσσερις τζιχαντιστές επαναστάτες συμπεριλαμβανομένου του Abu Yaqoub Al-Sham και του ξένου τρομοκράτη Abu Hassan Al-Ansari.

Την ίδια στιγμή ο Συριακός Αραβικός Στρατός συνεχίζει να στέλνει ενισχύσεις στη βόρεια ύπαιθρο της Χάμα για την επερχόμενη επίθεση.

Οι Τούρκοι παρακολουθούν αμήχανοι τις εξελίξεις με τον Ερντογάν να αναγγέλλει...και νέες επεμβάσεις στη Συρία. Αν προλάβει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail