Μεταμορφώθηκε ο Σωτήρας και μαζί του ολόκληρη η Συρία στην ιστορική Μααλούλα της Συρίας όπου ακόμη μιλούν τα αραμαϊκά

Freepen.gr - Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και παραστατικότητα εορτάστηκε στη Μααλούλα της Συρίας η Μεταμόρφωση του Σωτήρος. Η Μααλούλα αποτελεί ένα λίκνο της Χριστιανοσύνης καθώς είναι μια από τις ελάχιστες πόλεις όπου ακόμη μιλούνται τα αραμαϊκά, η γλώσσα την οποία μιλούσε ο Κύριος.

Επιπλέον πριν λίγες ημέρες άνοιξε και πάλι η ιστορική μονή της Αγίας Θέκλας η οποία είχε κλείσει ύστερα από τις καταστροφές των τρομοκρατές. Πλέον οι μοναχές επέστρεψαν ενώ οι εργασίες αποκατάστασης έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί (orthochristian.com).

Το 2014 η Μααλούλα απελευθερώθηκε από τους τρομοκράτες. Το 2018 η Συρία βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική νίκη, κάτι που ελάχιστοι πίστευαν και η Freepen.gr ήταν μέσα σε αυτούς για όσους μας παρακολουθούν όλα αυτά τα χρόνια.

Μεταμορφώθηκε ο Σωτήρας και μαζί του ολόκληρη η Συρία!






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail