Πανικόβλητος ο Ερντογάν ζητά από τους Τούρκους να βγάλουν το χρυσό από τα στρώματα και να τον κάνουν χαρτοπετσέτες!

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποίησε την Παρασκευή συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο για να ανακοινώσει ένα σχέδιο που περιλαμβάνει περίπου 400 έργα τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις πρώτες εκατό ημέρες, ζητώντας από τους ανθρώπους να μετατρέψουν τις αποταμιεύσουν τις οικονομίες του κάτω από το στρώμα σε τουρκικές λίρες για να αυξήσουν την αξία της.

"Δείξτε την πατριωτική σας αντίσταση στον κόσμο", δήλωσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με την τουρκική υπηρεσία του BBC.

"Αντιμετωπίζουμε έναν οικονομικό πόλεμο που διεξάγεται εναντίον μας και θα νικήσουμε και σε αυτόν τον πόλεμο. Μας έστησαν πολλές ενέδρες, αλλά τους περάσαμε όλους ».

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ερντογάν καλεί τους Τούρκους να μετατρέψουν τις αποταμιεύσεις τους σε λίρα. Σύμφωνα με τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Μεχμέτ Σιμσέκ, οι Τούρκοι έχουν περίπου 2.200 τόνους χρυσού κάτω από το στρώμα.

Άραγε ο Ερντογάν και η κυβέρνησή του, έχουν επαναπατρίσει δικές τους "οικονομίες" από το εξωτερικό και μετατρέψει σε τουρκικές λίρες;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail