Προσέξτε πόσο αλλάζει μια πολύ σοβαρή είδηση - Τι παρουσιάζει η ΕΛΑΣ και τι μεταδίδει τοπικό κανάλι για ανησυχητικό συμβάν στη Δράμα

Freepen.gr - Ένα πολύ ανησυχητικό συμβάν έλαβε χώρα στη Δράμα και ενδιαφέρον να συγκρίνετε την ανακοίνωση της Αστυνομίας με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΕΝΑ. Το μόνο βέβαιο είναι πως το δελτίο της ΕΛΑΣ δε διαφωτίζει, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις όπου δε βλέπουν καν το φως της δημοσιότητας όπως μια σύλληψη ενός ανθρώπου που είχε αναστατώσει το καλοκαίρι συγκεκριμένη πόλη στη νότια Εύβοια.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν χθες (29-8-2018) το βράδυ, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, έξι αλλοδαποί, ηλικίας 16, 17, 18, 18, 20 και 41 ετών, κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, οι δράστες ευρισκόμενοι σε κεντρικό σημείο του χωριού, αρχικά επιτέθηκαν απρόκλητα, λεκτικά και με σωματική βία, σε βάρος διερχόμενου από το σημείο 52χρονου ημεδαπού, ενώ στη συνέχεια ο 17χρονος δράστης τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην ωμοπλάτη.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τους δράστες.

Από το χώρο του συμβάντος κατασχέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 24 εκατοστών.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου και νοσηλεύεται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σε ομάδα της περιοχής στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρεται ότι ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και πως έγινε αλλαγή της κατηγορίας για να μην προκληθεί σάλος. Ας το ψάξει ο τοπικός σταθμός κι αναρωτηθείτε γιατί τι μήνυμα δίνει η χώρα όταν αντί να επιβάλλει ποινές και να επαναπατρίζει, αφήνει ελεύθερους παραβατικούς που πέρασαν παράνομα τα σύνορα της χώρας.

Διαβάστε τώρα και το ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ΕΝΑ CHANNEL:

Ένα αιματηρό επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης 29 Αυγούστου 2018 στο Μυλοπόταμο Δράμας. Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν 6 μετανάστες οι οποίοι διέμεναν στο προσφυγικό camp της Δράμας πήγαν στο καφενείο του χωριού και έκαναν “τράκα” για τσιγάρα. Ωστόσο κανένας από τους κατοίκους δεν τους πρόσφερε τσιγάρο με αποτέλεσμα μετά από λίγη ώρα να “ανάψουν” τα αίματα. Ένας κάτοικος πήγε να εξομαλύνει την κατάσταση και ο ένας από τους 6 μετανάστες τον τραυμάτισε με ένα μαχαίρι. Ο Κάτοικος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας ενώ το συγκεκριμένο περιστατικό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους κατοίκους του χωριού.

Χριστόδουλος Μαμσάκος : Οι κάτοικοι έχουν θορυβηθεί μετά το περιστατικό

Σε δηλώσεις στο ENA Channel ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος τόνισε ότι οι κάτοικοι έχουν θορυβηθεί μετά το συγκεκριμένο περιστατικό ενώ επισήμανε ότι αντιμετώπιζαν και άλλα προβλήματα κυρίως με μικροκλοπές από συγκεκριμένα άτομα του προσφυγικού καταυλισμού.

Αναλυτικό και αποκλειστικό ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων του ENA Channel.

Η Ανταπόκριση του δημοσιογράφου του ENA Channel Σπύρου Λάτσα στην εκπομπή “Από Νωρίς” του Epsilon TV



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail