Σύριοι κατάσκοποι βρίσκονται παντού στο Ιντλίμπ και στέλνουν μήνυμα: Σαν αρχίσει η επίθεση, θα σας εξαφανίσουμε

Freepen.gr - Ένας Σύριος στρατιωτικός κατάσκοπος κυκλοφόρησε ένα βίντεο πίσω από τις εχθρικές γραμμές αυτή την εβδομάδα, δείχνοντας τη θέση μιας βάσης τρομοκρατών στην αγροτική ύπαιρθο του Idlib.

Σύμφωνα με τις Δυνάμεις του Τίγρη, ένας μυστικός της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας κατέγραψε το βίντεο της γνωστής βάσης που χρησιμοποιούσε η Hay'at Tahrir Al-Sham στην πόλη Harem.

Οι δυνάμεις των Τίγρεων ανέφεραν ότι όλα τα κινήματα, οι οχυρώσεις και οι βάσεις του Hay'at Tahrir Al-Sham βρίσκονται υπό την εποπτεία του δικτύου πληροφοριών της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας.

Επίσης προσθέτουν ότι όταν ο συριακός στρατός ξεκινήσει την επίθεσή του, θα εξαφανίσουν τις δυνάμεις τους.

Αυτό το βίντεο κυκλοφόρησε σε συνδυασμό με την επιχείρηση "ασφαλείας" της Hay'at Tahrir Al-Sham, η οποία υποτίθεται ότι στοχεύει σε κυβερνητικούς κατασκόπους στο νότιο Idlib.

Από την έναρξη της επιχείρησης, η Hay'at Tahrir Al-Sham συνέλαβε τουλάχιστον 30 άτομα, που επιθυμούν συμφιλίωση με τη Δαμασκό και η μοίρα τους είναι άγνωστη.


Εκτών των άλλων ο συριακός στρατός έριξε χιλιάδες φυλλάδια πάνω από μια πόλη στο Idlib, καλώντας τους κατοίκους και τους αντάρτες να επιδιώξουν τη συμφιλίωση με την κυβέρνηση.

Τα φυλλάδια έπεσαν στην Taftanaz, η οποία βρίσκεται κοντά στην επαρχιακή πρωτεύουσα του Idlib.

Η Ταφτανάζ βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών από το 2013 όταν ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) αποσύρθηκε από την περιοχή. Τώρα όμως φαίνεται ότι θα επανέλθει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail