Πτώμα νεαρής γυναίκας βρέθηκε εγκλωβισμένο στη Βάρκιζα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, αναφορικά με τον εντοπισμό γυναίκας, χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή “ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ” Βάρκιζας. 

Άμεσα στο σημείο, μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. εντοπίζοντας την ανωτέρω, σε απόσταση επτά (07) περίπου μέτρων από την ακτή.

Στο σημείο μετέβησαν επίσης στελέχη της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία απεγκλώβισαν και ανέσυραν την ανωτέρω στην ακτή, ενώ γιατρός που κλήθηκε από την οικεία Λιμενική Αρχή και κατέφθασε στην περιοχή με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, διαπίστωσε το θάνατό της. 

Η σορός της, αγνώστων στοιχείων, γυναίκας, ηλικίας 20-30 ετών, ύψους 1.70εκ. περίπου, η οποία ήταν ενδεδυμένη με μαγιό, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ”, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Αθηνών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail