Ο Αλέξης θα φτάσει μόνος στον προορισμό του, όπως ακριβώς και ο Οδυσσέας

Ο κος Τσίπρας επέλεξε την Ιθάκη για να κάνει το διάγγελμα του με αφορμή την ‘Εξοδο από τα Μνημόνια.

Του Son Ofeon



Κάποιοι τον συμβούλευσαν να παίξει το ρόλο του σύγχρονου Οδυσσέα, που επιτέλους έφθασε στη πατρίδα του την Ιθάκη, μετά από ένα περιπετειώδες ταξίδι. Οι σύμβούλοι του όμως έκαναν ένα τραγικό και συμβολικό λάθος.

Ο Οδυσσέας ξεκίνησε το ταξίδι του από την Τροία νικητής. Οι σύντροφοι του όμως έφαγαν τα βόδια του Ηλίου, παρά την προειδοποίηση των Θεών.



H ΚΛΑΣΙΚΗ ΔΙΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΙΘΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ Η "ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΜΑΣΑ" ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΒΟΟΕΙΔΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ...


Kαι το αποτέλεσμα ήταν ότι ο Οδυσσέας έφθασε τελικά μόνος του στην Ιθάκη, καθώς όλοι οι σύντροφοι του είχαν φρικτό τέλος.

Ο κος Τσίπρας αγνοεί ότι το μέλλον του θα είναι παρόμοιο. Το ταξίδι του προς την Ιθάκη θα είναι σύντομο, γιατί σπατάλησε αυτός και οι συνεργάτες του τον πολιτικό του χρόνο στο φαγοπότι.

Αλλά και γιατί σχεδιάζει να μειώσει προσεχώς τις συντάξεις των Ελλήνων για να ικανοποιήσει τους αδηφάγους Ευρωπαίους “φίλους” του.

Η μείωση των συντάξεων κατά 5 δις ευρώ ετησίως,θα στερήσει τα κρατικά ταμεία από 1,2 δις ευρώ ετησίως λόγω ΦΠΑ και από άλλα 1,3 δις ευρώ ετησίως άμεσους φόρους.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η επιβράδυνση της Ελληνικής οικονομίας και η ανέχεια των πολιτών.
Σ’ ένα παρόμοιο οικονομικό περιβάλλον σε μία προεκλογική χρονιά,είναι μοιραίο να καταλήξει στη σούβλα σαν τα βόδια του Ηλίου, φαγωμένος από τους ίδιους του συντρόφους, όταν τελειώσουν τα λεφτά της τελευταίας δόσης.


ΤΟ ΒΟΔΙ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ

Που δυστυχώς γι’ αυτόν δεν φτάνουν για την πληρωμή των δόσεων πέραν από το 2019...

ΠΗΓΗhttp://www.freepen.gr/2018/06/eurogroup.html
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail