Αγκυρα: Ανεύθυνος και ασόβαρος ο Καμμένος - Η ελληνική πλευρά έχει επαρκή πληροφόρηση

Freepen.gr - Σε μια αυστηρή ανακοίνωση προχώρησε το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών όσον αφορά τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου ότι η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Εβρο ήταν προσχεδιασμένη κατόπιν εντολής του προέδρου της Τουρκίας. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι ισχυρισμοί του υπουργού Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας, Πάνου Καμμένου, σε τηλεοπτικό κανάλι, ότι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στη χώρα μας επειδή παραβίασαν τα σύνορα, συνελήφθησαν κατόπιν εντολής του αξιότιμου προέδρου μας, αποτελούν το τελευταίο περιστατικό μιας τέτοιας ανεύθυνης και ασόβαρης συμπεριφοράς.

Εν τω μεταξύ, έχουν δοθεί στην ελληνική πλευρά όλη η αναγκαία πληροφόρηση σχετικά με τους λόγους της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτών και τη νομική διαδικασία.

Παρόλα αυτά, η προσπάθεια μιας ατζέντας με επίμονους δίχως νόημα και αβάσιμους ισχυρισμους, θεωρείται ως απόπειρα να τραβηχθεί η προσοχή της κοινής γνώμης εκτός Ελλάδας, στην περίπτωση της οποίας δεν εκπληρώνονται οι δίκαιες και νόμιμες προσδοκίες μας όσον αφορά στους προδότες που βρίσκονται εκεί και συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail