Ακόμη δε βρήκαν την αιτία της βλάβης για το μπλακ άουτ στην Υδρα - Τουλάχιστον ξέρουν που είναι το νησί

Freepen.gr - Η Υδρα παραμένει χωρίς ρεύμα για περισσότερες από 24 ώρες και προς το παρόν είναι άγνωστο το πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση. Οι διακόπτες έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής, τις 05:30 το πρωί και από τότε το νησί βυθίστηκε στο σκοτάδι.

Επίσης δε λειτουργούν τα αντλιοστάσια, οπότε δεν υπάρχει ούτε υδροδότηση στο νησί. Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου στο ΘΕΜΑ FM ακόμη αναζητείται η αιτία της βλάβης. Την ίδια στιγμή επαγγελματίες καταστρέφονται. Εξοργισμένοι τουρίστες θέλουν να φύγουν, αν και δίχως ρεύμα δεν είναι πολύ εύκολο. Παράλληλα μεγάλη καταστροφή θα σημάνει για καταστήματα και νοικοκυριά η αλλοίωση των τροφίμων στα ψυγεία.

Αυτά συμβαίνουν όταν επί 8 χρόνια κάνουμε κόψιμο δαπανών στο ποδάρι και όχι εκεί που πρέπει. Προκαλούμε ζημιές, καταστρέφουμε κόσμο και θα πληρώσουμε ό,τι κόψαμε στο πολλαπλάσια.

Κι ενώ ακόμη δε βρέθηκε η αιτία του μπλακ άουτ, τουλάχιστον ξέρουμε που είναι η Υδρα σε μια χώρα που ανακάλυψε τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail