Ο Ρότζερ Γουότερς των Πινκ Φλόιντ ισοπεδώνει τους κομπάρσους των Λευκών Κρανών και την προπαγάνδα

Freepen.gr - Ο θρυλικός Frontman των Pink Floyd, Roger Waters άσκησε σκληρή κριτική στην αμφιλεγόμενη ομάδα "διασωστών" White Helmets (Λευκά Κράνη) και μίλησε για λογοκρισία στο Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τη Sophie Shevardnadze της RT.

Ο Waters δήλωσε στη Shevardnadze ότι θα προσφέρει την πλήρη υποστήριξή του στα Λευκά Κράνη αν δει ότι ο οργανισμός ασχολείται πραγματικά με τη βοήθεια των θυμάτων της συριακής σύγκρουσης. Αλλά "όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό δεν είναι η πραγματικότητα", είπε. Σχολιάζοντας το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ για την υποτιθέμενη ανθρωπιστική ομάδα, ο Waters δήλωσε: "Έχετε δει κάτι τόσο προφανώς σκηνοθετημένο και προσεκτικά βιντεοσκοπημένο;".

Ο θρύλος της ροκ μίλησε επίσης και τους τεχνολογικούς γίγαντες που αποκλείουν τις ανεπιθύμητες φωνές.

"Τώρα το Facebook και το Google και το YouTube είναι ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι λαμβάνουν τα νέα τους. Και χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους ή να μάθουν τι συμβαίνει. Αλλά το περιεχόμενο λογοκρίνεται από τις εταιρείες που κατέχουν τα μέσα αυτά. Έτσι δεν είναι ελεύθερη η ενημέρωση» υποστήριξε προσθέτοντας ότι δεν θα εκπλαγεί αν τελικά απαγορευθεί από τους δικτυακούς τόπους κοινωνικών μέσων ενημέρωσης επειδή είναι αντιπολεμικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail