Ασχοληθείτε με τις ποδάρες της Νοτοπούλου, τις χειλάρες της Κατερίνας και τα μαγουλάκια της Ολγας όσο σας στέλνουν τον ΕΝΦΙΑ για ενοίκιο στο σπίτι σας

Ανασχηματισμός, Νεοδημοκράτες, Πασόκοι, ένα σουβλάκι με απ'όλα δηλαδή αλλά από κακό σουβλατζίδικο με κρέας γ' διαλογής. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η μόνη λογική προσθήκη είναι η Παπακώστα αφού έχει προίκα την έδρα της για να εξασφαλίζει ότι αυτοί που έκραζε στο twitter θα καθίσουν ως το τέλος.

Του Στρατή Μαζίδη

Κι όσο ασχολούμαστε με τα πόδια και τη φατσούλα της Νοτοπούλου λέγοντας πως είναι το παιδί θαύμα (σιγά το θαύμα, παιδί του κόμματος είναι), τις χειλάρες της Παπακώστα που παραπέμπουν σε φύλαρχο της Αφρικής και τα φουσκωτά μάγουλα της Γεροβασίλη σε σημείο να κλείνουν τα μάτια της, κατέφθασε ο ΕΝΦΙΑ!

Ποιος είναι ο ΕΝΦΙΑ; Είναι το ενοίκιο που πληρώνετε από το 2011 μέχρι σήμερα για να μένετε στο σπίτι σας ή να διατηρήσετε το πατρικό των γονιών σας στην επαρχία. Είναι εκείνο το "έκτακτο επασφάλιστρο κινδύνου" του Βενιζέλου. Φέτος άλλαξε. Για άλλους μειώθηκε, για άλλους αυξήθηκε, για άλλους παρέμεινε ο ίδιος. Πρόκειται για λαχείο.

Είναι η μεγαλύτερη ληστεία. Γιατί είναι το σπίτι σας, το καταφύγιό σας, οι αναμνήσεις σας, η ζωή σας. Δεν μπορείτε πια να κλείσετε την πόρτα και να νιώσετε ασφαλείς! Μην τσιμπάτε σε πόδια, χείλη και μάγουλα. Σας βάζουν ενοίκιο στο σπίτι σας ευχόμενοι να μην μπορείτε κάποια στιγμή να ανταποκριθείτε!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail