Ερντογάν: Θα κερδίσουμε γιατί έχουμε τον αλλάχ αλλά φέρτε μου τα κρυμμένα ευρώ και δολάρια που έχετε!

Ο Ερντογάν επισκέφθηκε το Μουσείο Μπάκσι στη βόρεια τουρκική επαρχία Bayburt στις 10 Αυγούστου (Φωτογραφία:  Anadolu)
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποσχέθηκε να μη χάσει τον οικονομικό πόλεμο, προτρέποντας τους πολίτες του να «αγνοήσουν τις εκστρατείες εναντίον της Τουρκίας» λέγοντας ότι «μπορεί [οι ΗΠΑ] να έχουν τα δολάρια τους, αλλά εμείς έχουμε το λαό και τον αλλάχ».

"Δεν θα χάσουμε τον οικονομικό πόλεμο", δήλωσε ο Erdoğan στις 10 Αυγούστου μετά τις προσευχές της Παρασκευής στη βόρεια επαρχία Bayburt κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στις επαρχίες της Μαύρης Θάλασσας.

"Όσοι έχουν δολάρια, ευρώ ή χρυσό κάτω από τα μαξιλάρια τους πρέπει να πάνε και να τα ανταλλάξουν με τη λίρα. Αυτός είναι ένας εθνικός αγώνας. Αυτή θα είναι η απάντηση του έθνους μου σε εκείνους που έχουν δηλώσει οικονομικό πόλεμο", πρόσθεσε.

"Θα εργαστούμε πολύ και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη χώρα μας πιο σύγχρονη. Και τις 81 επαρχίες της, αν θέλει ο αλλάχ. Απλά ξέρετε ότι είμαστε καλύτεροι από χθες, και αύριο θα είμαστε καλύτεροι από σήμερα. Μην ανησυχείτε", δήλωσε ο Ερντογάν.

"Υπάρχουν διάφορες εκστρατείες. Μη σας νοιάζει. Και μην ξεχνάτε ότι αν έχουν τα δολάρια τους, έχουμε τους ανθρώπους μας και τον αλλάχ μας ... θέλω την υπομονή και τη δόξα σας ", δήλωσε ο Ερντογάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail