Γιγαντιαία κινητοποίηση της συριακής πολεμικής μηχανής - Τεράστιες ενισχύσεις καταφθάνουν και λαμβάνουν θέσεις μάχης στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Τεράστιες ενισχύσεις συνεχίζουν να καταφθάνουν στη βόρεια Συρία καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις προετοιμάζονται για μια επίθεση πλήρους κλίμακας κατά των τζιχαντιστικών ομάδων.

Επίσης σημειώνεται η ανάπτυξη δυνάμεων κατά μήκος των πρώτων γραμμών στο βορειοδυτικό Χαλέπι όπου πιθανολογείται ότι θα εκδηλωθεί ταυτόχρονη επίθεση μαζί με εκείνη του Ιντλίμπ.

Τα στρατεύματα των ελίτ Ρεπουμπλικανών Φρουρών του Στρατού - μαζί με τοπικές δυνάμεις - εντοπίστηκαν να λαμβάνουν θέσεις σε πολλά σημεία κατά μήκος των γραμμών με τους τρομοκράτες της al Nusra.

Αυτό συμβαίνει καθώς η συριακή κυβέρνηση επιδιώκει να εξασφαλίσει την πόλη του Χαλεπίου από την επιθετικότητα των ανταρτών μια για πάντα.

Ο συριακός στρατός στέλνει ταυτόχρονα περισσότερες δυνάμεις στο Idlib για να ενισχύσει τις μονάδες που προετοιμάζονται για να επιτεθούν στους τρομοκράτες.


Χθες, μια συνοδεία τουλάχιστον 8 τεθωρακισμένων και δεκάδων τεχνικών οχημάτων για την 4η θωρακισμένη ταξιαρχία αφίχθη στην περιοχή ενώ αφίξεις μεγάλων ενισχύσεων καταγράφονται καθημερινά.

Στην επιχείρηση του Ιντλίμπ μετέχουν και 500 πρώην αντάρτες από την Νταράα οι οποίοι συμφιλιώθηκαν με την κυβέρνηση και πλέον έχουν ενταχθεί στο 5ο Σώμα Στρατού, αφίχθησαν στη Χάμα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail