Έκτακτη προσέγγιση του Blue Star Patmos στο Λαύριο - Τι συνέβη

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λαυρίου, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για έκτακτη προσέγγιση στο λιμένα Λαυρίου του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ'' Ν.Π. 12119 κατά παρέκκλιση του προγραμματισμένου του δρομολογίου (Ανάφη - Θήρα - Ίος - Νάξος - Πάρος - Πειραιάς), προκειμένου να αποβιβάσει 15χρονο αλλοδαπό επιβάτη και 45χρονη επιβάτιδα, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Οι ανωτέρω, με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα Λαυρίου, διεκομίσθησαν ο μεν 15χρονος με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ''ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ'' και η 45χρονη με ιδιωτικό ασθενοφόρο όχημα σε ιδιωτικό μαιευτήριο, ενώ το ''ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΠΑΤΜΟΣ'' απέπλευσε προς συνέχιση του προγραμματισμένου δρομολογίου του για λιμένα Πειραιά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail