Δίγλωσση κυβέρνηση βγάζει εντελώς το όνομά της στο Μάτι - Αποζημιώνει και τάζει διορισμούς σε αυτούς που κατηγορεί ότι αυθαιρέτησαν!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε μια σειρά μέτρων προς όφελος των πυρόπληκτων. Κάποια κατανοητά και κάποια άλλα προεκλογικά όπως το τάξιμο διορισμού στο δημόσιο, η προσαύξηση στη βαθμολογία παιδιών που έδωσαν πανελλήνιες κτλ.

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτά εξήγγειλε ο Τζανακόπουλος όπου στην όλη μοιρασιά, στους επιχειρηματίες έδωσε μόνο μια δίμηνη παράταση στο ΦΠΑ. Εν πάση περιπτώσει όμως το θέμα στην περίπτωσή μας είναι άλλο. 

Η ίδια κυβέρνηση δια δύο τουλάχιστον υπουργών της κάνει λόγο για αυθαίρετη δόμηση στην περιοχή.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Νίκος Τόσκας δήλωσε:

«Είναι μια περιοχή που πηγαίνω από μικρό παιδί και την ξέρω καλά. Έγιναν εγκλήματα και από μια παρθένα περιοχή, έχει γίνει ένα τεράστιο αυθαίρετο».

Ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, τόνισε στο BBC ότι «η άναρχη δόμηση αποτελεί έγκλημα από το παρελθόν γιατί στο Μάτι και σε όλη την ακτογραμμή οικοδομήθηκαν οι περισσότερες κατοικίες χωρίς την απαραίτητη άδεια. Έχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους. Μετά από μία τέτοια τραγωδία είναι καιρός να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην τηρουν τους νόμους και τους κανόνες».

Κατά την επίσκεψή του μάλιστα στην περιοχή άσκησε και κριτική στους ιδιοκτήτες ρωτώντας αν θα έδιναν μέρος της αυλής τους για να ανοιχθούν οι αναγκαίοι δρόμοι.

Μα αν το Μάτι είναι ένα τεράστιο αυθαίρετο όπως λέει ο Τόσκας και δεν τηρήθηκαν οι νόμοι, δηλαδή έγιναν παρανομίες, σύμφωνα με τον Καμμένο, τότε τι και ποιους θα αποζημιώσει η κυβέρνηση; Θα κάνει διάκριση ανά περίπτωση η κυβέρνηση; (Βέβαια όπως και οι προκάτοχοί της, αντί να γκρεμίσει τα αυθαίρετα, εισπράττει τέλη, φόρους, κάνει συνδέσεις κτλ).

Η κυβέρνηση μετά το Μάτι, βγάζει και το όνομά της. Μας κοροϊδεύει όλους.

 ---
photo: geralt / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail