Ο κόσμος κλαίει τους νεκρούς, άλλοι ψάχνουν αγνοούμενους και η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι τους δίνει παράταση για να κάνουν φορολογική δήλωση. Αν είναι δυνατόν!

Ο 41χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας, της ΑΕΚ, του Εθνικού, της Προοδευτικής, της Κέρκυρας, του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα Σμύρνης, Διονύσης Χιώτης έκανε ένα λογικότατο σχόλιο που δείχνει ότι οι κυβερνώντες βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου και νοιάζονται μόνο για το πως θα μας τα πάρουν:

«Οι άλλοι ακόμη κλαίνε τους νεκρούς τους, οι άλλοι ψάχνουν τους ανθρώπους τους και το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι δίνει παράταση για να κάνουν την φορολογική τους δήλωση οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν και ότι θα πληρώσουν σε 2 μηνιαιες δόσεις!!! Αν είναι δυνατόν!!!»



Επίσης να σημειώσουμε ότι πληγέντες απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ για φέτος! Φοβερό!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail