Κατάλαβε το λάθος του, ξεπλένει την τιμή του - Πρώην αντάρτης, τώρα διοικητής στο μέτωπο της Νταράα

Freepen.gr - Πρώην αντάρτες από τη βόρεια ύπαιθρο της Χομς συμμετέχουν στη συνεχιζόμενη επίθεση του Συριακού Αραβικού Στρατού (ΔΣΑ) στη Νταράα.

Σύμφωνα με τον πρώην διοικητή της ταξιαρχίας Al-Tawheed του ελεύθερου Συριακού Στρατού, Mohammad Hannoush, η πρώην αντάρτικη δύναμη του αγωνίζεται μαζί με την 5η Λεγεώνα του Συριακού Στρατού ενάντια στους μαχητές στην περιοχή Tal Al-Harrah.

Ο Hannoush ανέφερε στο almasdarnews ότι τουλάχιστον 50 πρώην αντάρτες από την ταξιαρχία Al-Tawheed συμμετέχουν επί του παρόντος στη μάχη στη Νταράα.

Η Ταξιαρχία του Al-Tawheed δραστηριοποιήθηκε κυρίως στο άλλοτε προπύργιο του Talbiseh, το οποίο βρίσκεται στο εσωτερικό του Al-Rastan στη βόρεια Χομς.

Ο Hannoush δεν ήταν ένοχος για εγκλήματα κατά του συριακού λαού και του δόθηκε αμνηστία από την κυβέρνηση, παρά το ότι πολέμησε εναντίον της στη βόρεια Χομς.

Τώρα, ο πρώην διοικητής των ανταρτών οδηγεί τους μαχητές του στη μάχη εναντίον της πρώην ανταρτικής ομάδας και των συμμάχων του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail