Κακόγουστη κωμωδία μέσα στην τραγωδία - Τσιπρας: Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη (αλλά η καρέκλα μου με χρειάζεται)


«Σας κάλεσα λοιπόν σήμερα πρώτα από όλα γιατί θέλω να αναλάβω ακέραια, ενώπιον του υπουργικού συμβουλίου και ενώπιον του ελληνικού λαού, την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία» ανέφερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που συνεκλήθη στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Θεωρώ ότι κάτι τέτοιο είναι αυτονόητο για τον πρωθυπουργό της χώρας. Και σας καλώ να την αναλάβετε κι εσείς, όσο βαρύ κι αν είναι» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Τώρα το τι σημαίνει στην πράξη αυτό και για ποιο πράγμα την αναλαμβάνει, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα είχε αναλάβει και ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Την πολιτική ευθύνη των ανθρώπων που εκτέλεσε εν ψυχρώ είχε αναλάβει και ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Αυτός τουλάχιστον είναι στη φυλακή (όταν δεν παίρνει άδειες).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail