Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις - Δημήτρης Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ ετοίμαζαν πρόταση μομφής κατά του Κοτζιά

Freepen.gr - Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που ενδεχομένως θα ταρακουνήσουν τη συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καθώς ο Δημήτρης Καμμένος μετά τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ότι το μέχρι χθες κόμμα του εξουσιοδότησε την κυβέρνηση να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια.

Ο Δημήτρης Καμμένος δήλωσε πως υπερψήφισε την πρόταση μομφής καθώς δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για τη Μακεδονία» και κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί αλλά έκανε μια πολύ σημαντική πολιτική αποκάλυψη λέγοντας ότι συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ η πιθανότητα υποβολής πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά που όμως δεν προκρίθηκε καθώς ως ΑΝΕΛ δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail