Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε τη συμφωνία για το Σκοπιανό - Δε θα περάσει ούτε από τα Σκόπια

Freepen.gr - «Είμαστε ξεκάθαροι. Δεν συμφωνούμε και δεν πρόκειται να ψηφίσουμε την συμφωνία για το Σκοπιανό» ξεκαθάρισε σήμερα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. 

 Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε επίσης ότι η συμφωνία δε θα γίνει αποδεκτή στο εσωτερικό των Σκοπίων. 

«Θεωρώ, ότι είναι μια συμφωνία που δε θα αποδεχθεί εύκολα ο Πρόεδρος της πΓΔΜ. Στη συνέχεια θα πρέπει να υπογραφεί η συμφωνία αλλά δεν θα έχει ισχύ μέχρι να ψηφισθεί από την Βουλή των Σκοπίων. Θα πρέπει είπε να γίνει μετά το δημοψήφισμα, να εγκριθεί από τον λαό να επανέλθει στην Βουλή με τα 2/3 και τότε αφού ολοκληρωθούν αυτά θα έρθει στην Βουλή προς κύρωση».

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε επίσης πως: «Η δική μας θέση είναι ότι αφού γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να συγκλιθεί και συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για να αλλάξει την απόφαση του 1992».

Πάρα ταύτα εκτιμά πως:

«Η Ελλάδα έχει κερδίσει κατ’ αρχήν στην διεθνή κοινή γνώμη οτι δεν ειναι η Ελλάδα που αποκόπτει την ευρωπαική πορεία των Σκοπίων». Η Ελλάδα είναι εκείνη που πήγε σε διαπραγματεύσεις με θέσεις που εμείς διαφωνούμε αλλά στην κατεύθυνση της λύσης». 

Επίσης κάλεσε και τη Νέα Δημοκρατία να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Επίσης δήλωσε ότι θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail