Σε ρυθμό πολυβόλου τα σχόλια στη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα - Η χύτρα της οργής σφυρίζει πλέον επικίνδυνα

φωτο από Alexis Tsipras
Freepen.gr - Σε ρυθμό πολυβόλου διαδέχονται το ένα το άλλο στη σελίδα του Αλέξη Τσίπρα κάτω σχετική του ανάρτηση για την τελετή υπογραφής της συμφωνίας με τους Σκοπιανούς στις Πρέσπες. Η ανάρτηση έγραφε: 

Συναντιόμαστε σήμερα για να πράξουμε το εθνικό και πατριωτικό μας καθήκον. Να ανοίξουμε το δρόμο της ειρήνης, της συναδέλφωσης, της συνεργασίας. Τελετή υπογραφής Συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ από τους Υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας και της πΓΔΜ, Νίκο Κοτζιά και Νικολά Ντιμιτρόφ και τον Ειδικό Διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.

Η οργή του κόσμου για τον πρωθυπουργό είναι εντυπωσιακή. Το "ντροπή σου" είναι το πιο επιεικές από όσα μπορεί να διαβάσει κανείς αν έχει υπομονή.

Αναρωτιέται κανείς αν ενημερώνεται ο Τσίπρας για τα σχόλια των πολιτών κάτω από αναρτήσεις του σε τόσο σοβαρά ζητήματα. Ίσως όμως και να μη χρειάζεται. Ο ίδιος ξέρει πολύ καλά τι κάνει και τι πιστεύει ο λαός. Για αυτό έβγαλε την Αστυνομία να κλείσει τους δρόμους για τις Πρέσπες.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail