Χαλάει τα πανηγύρια του Ερντογάν ο Ασαντ: Θα ανακτήσουμε τον έλεγχο της βόρειας Συρίας, ακόμη και με πόλεμο!

Ο συριακός στρατός θα απελευθερώσει τη βόρεια Συρία ακόμη και με τη χρήση βίας αν οι τρομοκράτες και αντάρτες της περιοχής δεν παραδοθούν, δήλωσε ο Bashar al Assad σε συνέντευξή του στο ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό NTV.

Ο Assad ξεκαθάρισε πως η Συρία δεν πρόκειται να δεχθεί χρήματα από τη δύση για την ανοικοδόμησή της καθώς είναι αντίθετος στην παρουσία τουρκικών και αμερικανικών δυνάμεων γύρω στις βόρειες περιοχές της Συρίας.

Ο Σύριος πρόεδρος ανέφερε σχετικά με τις περιοχές στο συριακό βορρά που ελέγχουν τουρκόφιλοι τρομοκράτες: 
 
«Επιλέξαμε δύο μονοπάτια: το πρώτο και πιο σημαντικό είναι η συμφιλίωση. Η δεύτερη επιλογή είναι να επιτεθούμε στους τρομοκράτες αν δεν παραδοθούν και αρνηθούν την ειρήνη. Θα πολεμήσουμε εναντίον των ανταρτών και θα ανακτήσουμε τον έλεγχο με βία. Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για εμάς, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε τον έλεγχο της χώρας μας»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail