Οι κυρ-Παντελήδες που μισούν οι απάτριδες υποστηρικτές ξένων φασισμών

Οι κυρ-Παντελήδες είναι αυτοί που φροντίζουν τα παιδιά τους να ζήσουν καλύτερα από ότι ίδιοι. Είναι αυτοί που πληρώνουν τους φόρους εμποδίζοντας την κατάρρευση και την επιβολή ολοκληρωτισμών που οειρευονται δεξιοί και αριστεροί φασίστες.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Είναι αυτοί που το 40 επειδή το σπίτι τους απειλήθηκε πήγαιναν στο μέτωπο τραγουδώντας. Για να μπορείς να είσαι σε θέση να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει οπουδήποτε στη γη, θα πρέπει πρώτα απ όλα να αναγνωρίζεις την αξία του σπιτιού σου. Μόνο ετσι μπορείς σταθείς στο πλευρό εκείνων που αγωνίζονται για να απελευθερώσουν το δικό τους.

Δεν είαι τυχαίο που οι ψευδοανθρωπιστές αδιαφόρησαν για την επίθεση που δέχθηκαν Κούρδοι και Γιεζίντι πραγματικοί πρόσφυγες στη Λέσβο από ισλαμοφασίστες. Στο μυαλό τους μόνο ακροδεξιοί κάνουν επιθέσεις. όσοι έρχονται είναι πρόσφυγες. όλοι οι πρόσφυγες είναι καλοί. Κολλημένα ιδεοληπτικά ανθρωπάκια ανίκανα να αισθανθούν την τραγωδία των πραγματικών προσφύγων.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί από αυτούς που φωνάζουν "ελευθερία στην Παλαιστίνη" αδιαφορούν για την Κύπρο. Δεν υπαρχει άλλος ιμπεριαλισμός από το δικό τους στο μυαλό τους και άλλος εθνικισμός από τον ελληνικό. Λογικό οι απατρίδες φασίστες να μισούν τους νοικοκυραίους αφού εμποδίζουν την κατάρρευση που χρειάζονται για να κυριαρχήσουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail