Ποιος επέτρεψε στο συνεχιστή του Κεμάλ και του Χίτλερ να έρθει στη Θράκη;

Ποιος έδωσε άδεια στον συνεχιστή του Κεμάλ και του Χίτλερ να έρθει στη Θράκη;

Η έλευση στην ιδιαίτερή μου πατρίδα στη Θράκη <<για ομιλία>> του Μουχαρέμ Ιντζέ, του υποψήφιου προέδρου της Τουρκίας, συνιστά μία προκλητική ενέργεια και αφορά βεβαίως αυτόν ή αυτούς που δέχτηκαν τον συνεχιστή του Χίτλερ και του Κεμάλ.

Αναδημοσίευση από: malkidis.blogspot.com
Θ. Μαλκίδης

Τη στιγμή μάλιστα που ο συγκεκριμένος επικεφαλής του <<Λαϊκού Δημοκρατικού >> Κόμματος, δηλαδή του Κόμματος που δημιούργησε ο δάσκαλος του Χίτλερ Μουσταφά Κεμάλ, έχει δηλώσει προσφάτως ότι ο Ελληνικός στρατός κατέχει (!) τα νησιά του Αιγαίου (!), συνέχισε λέγοντας ότι τα νησιά αυτά « το 2019 και θα τα πάρω όπως πήρε ο Ετσεβίτ την Κύπρο», τη στιγμή που για τρεις μήνες ο Άγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτριος Κούκλατζης, είναι φυλακισμένοι χωρίς καμία κατηγορία.


Ο υποψήφιος των Κεμαλιστών θα επισκεφθεί το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή και στη συνέχεια θα μιλήσει με μουσουλμάνους της περιοχής μπροστά στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία της αποκαλούμενης "Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής". Επίσης θα βρεθεί στο Τσουκούρ καφέ και στη συνέχεια στον τάφο του Αχμέτ Σαδίκ.

Στη συνέχεια, αφού περάσει από την Ξάνθη, θα περάσει στη Νότια Βουλγαρία μέσω του μεθοριακού σταθμού στη Νυμφαία και θα φτάσει στην πόλη Κρτζάλικ όπου και εκεί θα μιλήσει σε πολίτες τουρκικής καταγωγής.

Υπενθυμίζουμε ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης δεν ψηφίζουν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου και είναι σαφές ότι η επίσκεψη του Μουχαρέμ Ιντζέ στη Θράκη, αποτελεί πρόκληση έναντι της Ελλάδος , έναντι της ιστορίας μας!

 
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...