Αδέρφια, μην ψάχνετε για Αρχηγό! Το ποτάμι όταν ξεκινά δεν παρακαλά την σταγόνα να κάμει την αρχή!


Βράζετε το ξέρω! Και βράζετε όλοι άσχημα μετά το Πισοδέρι! Και να συνεχίσετε να βράζετε. Έτσι σας θέλω. Μην ψάχνετε για Ηγέτες και Αρχηγούς. Μόνοι μας θα τα καταφέρουμε όλα. Η στιγμή έφτασε. Το καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δεν πάει άλλο. 

Του Γιώργου Αδαλή
 
Μην αναζητάτε μπροστινό. Είμαστε όλοι αρχηγοί. Είμαστε όλοι Ελληνες. Και κάθε μέρα προστίθεται κι άλλος ένας μαζί μας! Αλλος ένας που ήταν κάποτε «αρνί» και τώρα έχει βγει στα κάγκελα. Η φύση λειτουργεί νομοτελειακά. Και στον βιασμό του Εθνους μας από τους ανώμαλους κομματάνθρωπους και τους αργυραμοιβούς, η φύση λειτουργεί ως ο καλύτερος πολλαπλασιαστής που θα αυτορυθμίσει τα πάντα. Κλείστε τ’ αυτιά σας σε όσους θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση των χαλίφηδων.

Δε θα βρεθεί αρχηγός γιατί δεν πρέπει να βρεθεί αρχηγός!

Το ποτάμι όταν ξεκινά δεν παρακαλά την σταγόνα να κάμει την αρχή!

Η βροχή φέρνει την καταιγίδα και η καταιγίδα φουσκώνει το ποτάμι! Και όταν τελειώσει και σαρωθούν τα πάντα, μετά θα έχουμε πολύ δρόμο να περπατήσουμε! ΑΛΛΑ θα έχουμε μπροστά μας έναν δρόμο ΚΑΘΑΡΟ που το νερό θα έχει καθαρίσει τις βρωμιές και όσους τις έκαμαν. Εναν δρόμο που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας. Ο κώδικας επικοινωνίας μεταξύ μας βρέθηκε! Το μόνο που χρειάζεται είναι ομόνοια.

Μονιασμένοι θα αντιμετωπίσουμε όποιον βρεθεί στο πέρασμά μας! Θα ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας , θέλουν δε θέλουν…

Πριν δέκα χρόνια, ήμασταν μικρές και σκόρπιες ψιχάλες! Στο Πισοδέρι γίναμε μπόρα! Κι όπου να ’ναι θα ξεσπάσει η καταιγίδα!

Έχουμε ραντεβού με την τιμή μας και την αξιοπρέπεια μας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail