Μυρίζει σίκουελ προβοκάτσιας στη Συρία - Οι ΗΠΑ δίνουν ζεστό χρήμα στους ηθοποιούς των Λευκών Κρανών

Freepen.gr - Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η κυβέρνηση Trump συμφώνησε να χορηγήσει χρηματοδότηση στους κινηματογραφικούς "διασώστες" των Λευκών Κρανών οι οποίοι όλως περιέργως δρουν μόνο σε κατεχόμενες από τους τρομοκράτες περιοχές και μετά από το πάτημα του Rec.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εκπροσώπου τύπου του υπουργείου εξωτερικών, Heather Nauert, η διοίκηση Trump συμφώνησε να χρηματοδοτήσει στα Λευκά Κράνη με 6,6 εκατομμύρια δολάρια για να συνεχίσουν το..."έργο" τους στη Συρία.

"Ο Πρόεδρος έχει εξουσιοδοτήσει την Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ να αποδεσμεύσουν περίπου 6,6 εκατομμύρια δολάρια για τη συνέχιση των ζωτικών, σωστικών επιχειρήσεων της Συριακής Πολιτικής Άμυνας, πιο γνωστές ως Λευκά Κράνη, και τον Διεθνή, Ανεξάρτητο και Ανεξάρτητο Μηχανισμό των Ηνωμένων Εθνών (ΙΙΙΜ)" ξεκίνησε η δήλωση.

 Να θυμίσουμε εδώ πρόσφατες αναφορές της ρωσικής πλευράς για ύπαρξη ενδείξεων προετοιμασίας νέας χημικής προβοκάτσιας στην επαρχία του Ντέιρ Εζόρ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail