Με το δάκτυλο στο κουμπί οι Σύριοι - Έστειλαν συστήματα αεράμυνας στη Νταράα για Ισραηλινούς και ΗΠΑ

Freepen.gr - Οι Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν αναπτύξει συστήματα αεράμυνας στη νότια επαρχία Daraa προκειμένου να προστατέψουν τις δυνάμεις τους από πιθανές εχθρικές αεροπορικές επιδρομές, ενώ οι στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον ομάδων των ισλαμιστών κλιμακώνονται.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή του almasdarnews, η ανάπτυξη συστημάτων αεροπορικής άμυνας είναι μια "διαδικασία προφύλαξης που υιοθετήθηκε από το Συριακό Στρατό για την αποτροπή εχθρικών αεροπορικών επιθέσεων εναντίον των στρατευμάτων του"

Τα ισραηλινά καθώς και τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη έχουν πλήξει επανειλημμένα στόχους εντός των συριακών εδαφών με το πρόσχημα ότι πλήττουν ιρανικές δυνάμεις ή αντιπροσώπους τους.

Εν τω μεταξύ, οι κυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζουν να ανακτούν περισσότερες πόλεις και χωριά από ομάδες ανταρτών στην ανατολική ύπαιθρο του Daraa εν μέσω μαζικής κατάρρευσης των ισλαμιστών.

Βαρύ βομβαρδισμό και βομβαρδισμός αεροσκαφών αναφέρθηκαν επίσης στο ανατολικό τμήμα της πρωτεύουσας της επαρχίας μπροστά από μια αναμενόμενη επίθεση εδάφους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail