Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μας έκλεψαν, ο ΣΥΡΙΖΑ μας διαμελίζει και η Εκκλησία κοιτάζει τα προνόμια

ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ...

Παπα-Ηλίας Υφαντής

Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ μας έκλεψαν, μας λήστεψαν και μας έγδυσαν αλλεπάλληλες φορές. Οι τωρινοί συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους και προχωρούν παρά πέρα.

Ήδη βρίσκονται στη διαδικασία του διαμελισμού της πατρίδας μας. Αιγαίο, Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρος βρίσκεται κάτω απ' τη χατζάρα των Ναζί (Ευρωπαίων) και σιωνιστών (Αμερικανών).

Θυμηθείτε την αξιότιμη εκείνη κυρία Πρόεδρο της Βουλής, η οποία ανακοινώνοντας στο νεοφώτιστο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το αποτέλεσμα της Βουλής του μίλησε για τη συρρίκνωση αφ' ενός των συνόρων μας και αφετέρου των δικαιωμάτων του πολίτη. Γεγονός, που εξελίσσεται τώρα με ραγδαία ταχύτητα.

Απέναντι στην οργιώδη αυτή αλητεία θα περίμενε κανείς την αποφασιστική και ασυμβίβαστη αντίσταση της Εκκλησίας. Με διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Όπως συνέβη το 1987, όταν το κράτος απείλησε τα ληστρικά σε βάρος του λαού αντίχριστα προνόμια των Δεσποτάδων.

Μάταια ο λαός περιμένει την επιβεβλημένη συμπαράστασή τους. Γιατί τώρα δεν πρόκειται για τα προνόμιά τους, που κι αυτά κάποια στιγμή θα τα χάσουν. Πρόκειται για την πατρίδα. Και σιγά μη χολοσκάσουν....
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail