Η ηλιθιότητα του να θεωρείς κάποιον Μακεδόνα γιατί οι διεθνείς νταβατζήδες του έδωσαν χώρο που άνηκε στην ιστορική ελληνική Μακεδονία

Το 1912 υπήρξε διχογνωμία στο στράτευμα για το αν ο ελληνικός στρατός θα απελευθερώνε τη Θεσσαλονική ή το Μονάστηρι. Αποφασίστηκε η Θεσσαλονίκη. Αν η απόφαση ήταν διαφορετική, τα σύνορα των Σκοπίων θα ήταν πιθανότατα διαφορετικά.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Το 1903 σε υπόμνημα που έστειλε η μητρόπολη Πελαγονίας έγραφε «λαλούμεν ελληνιστί, βουλγαριστί, ,αλβανιστί αλλα ουδέν ήττον εσμέν άπαντες Έλληνες». Όλοι ενδιαφέρονται για τα δικαίωματα των κατοίκων του τεχνητού εκτρωματος που εξαιτίας της χάραξης συνόρων που δεν αποφάσισαν οι λαοί και δεν ταυτίστηκαν ούτε με την ιστορία ούτε με το δίκιο, βρέθηκε να έχει το 40 τοις εκατο της ιστορικής Μακεδονίας.

Ο μακεδονισμός δεν ήταν τίποτα άλλο από την έκφραση του βουλγαρικού εθνικισμού που όταν είδε ότι δεν έιχε ερείσματα στο χώρο της Μκαεδονίας προσπάθησε να κατασκευάσει μια τεχνητή ταυτότητα εκμεταλλευόμενος τους σλαβόφωνους που δεν είχαν αναπτύξει ποτέ εθνική συνείδηση και αυτούς που ξέχασαν τη δική τους. Απέτυχαν γιατί στο πλευρό τυς είχαν απομεινάρια οι Σλαβόφωνοι Έλληνες. Μπορεί να είχαν χάσει τη γλώσσα τους, αλλά όχι την ταυτότητα τους σε ποσοστό αρκετό για να σωθεί η μόνη μακεδονική ταυτότητα, η ελληνική και να μπορέσει να απελευθερωθεί το μεγαλύτερο κομμάτι της Μακεδονίας οταν οι συνθήκες θα το επέτρεπαν.

Για τη διαφύλαξη της ταυτότητας αυτής πλήρωσαν μεγάλο τίμημα. Δεν το ξεχνάμε. Όσοι στηρίζουν το δήθεν μακεδονικό έθνος, στηρίζουν το βουλγαρικό φασισμό, τους διεθνείς νταβατζηδες που χάραζαν και χαράζουν σύνορα χωρίς να λαμβάνουν υπ'όψιν τους κατοίκους και την ιστορία, την ουασιαστική εθνοκάθαρση των Ελλήνων των Σκοπίων.

Με δυο λογια οι ίδιοι φασίστες που χ….  για τη γενοκτονία των Ελλήνων στη Μικρα Ασία, τον Πόντο και την Ανατολική θράκη, χέστηκαν και για το βουλγαρικό φασισμό και για ένα τεχνητό προτεκτοράτο που οι διεθνείς νταβατζήδες θέλουν να διασφαλίσουν την επιβίωση του αδιαφορώντας για τις αλυτρωτικές βλέψεις του.

Η πέμπτη φάλαγγα που ανεξαρτήτως πως αυτοπροσδιορίζεται, η μόνη ιδεολογία που έχει είναι ο μισελληνισμός, είναι το ίδιο φασιστική με τους ακροδεξιούς. Μισεί οτιδήποτε ελληνικό, στηρίζει κάθε ξένο φασισμό, φτύνει τους νεκρούς των γενοκτονιών που υπέστη ο λαός μας.

Δεν είναι αριστεροί. Οι αριστεροί και οι δεξιοί και οι κεντρώοι πατριώτες αγαπάνε τη χώρα τους άσχετα αν διαφωνούν στις πολιτικές. Είναι μισέλληνες φασίστε,ς άρρωστοι ή πληρωμένοι αδιάφορο. Θα πρέπει να απομονωθούν στην κοινωνική συνείδηση ακριβώς όπως οι ακροδεξιοί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail