Ασφάλειαι Μινέττα: Μην ξεχνάτε το επίδομα ολοσχερούς καταστροφής του αυτοκινήτου!

Lernestorod / pixabay
Με αφορμή τις νέες έντονες πλημμύρες στη Μάνδρα και αλλού η Ασφάλειαι Μινέττα με εγκύκλιο της υπενθυμίζει στους συνεργάτες της και τους ασφαλισμένους της ότι η Εταιρία έχει συμπεριλάβει στις βασικές καλύψεις των ΙΧΕ και αγροτικών αυτοκινήτων την κάλυψη του "ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ, ΕΟ021"  η οποία ενεργοποιείται όχι μόνο σε περίπτωση ολικής καταστροφής λόγω υπαιτιότητας του οδηγού αλλά και από φυσικά ή γεωλογικά φαινόμενα. 

Σε αυτές τις περιπτώσεις η Εταιρία θα καταβάλει στον ασφαλισμένο ποσό €6.000,00 αν το ασφαλισμένο όχημα, κατά τη στιγμή της ζημιάς, είχε ηλικία ίση ή μικρότερη του ενός μήνα. Το ποσό των €6.000,00 θα μειώνεται κατά 1% για κάθε επιπλέον μήνα ηλικίας του οχήματος.

Η εγκύκλιος επισημαίνει ακόμη ότι:

"Λόγω των πρόσφατων δυσάρεστων γεγονότων τα οποία έπληξαν διάφορες περιοχές της Ελλάδος τα τελευταία εικοσιτετράωρα, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την διαδικασία της αποζημίωσης της παραπάνω κάλυψης, η οποία φυσικά ισχύει όσα ασφαλιστήρια έχουν ήδη εκδοθεί πριν την επέλευση του κινδύνου.

Η αναφερόμενη κάλυψη ενεργοποιείται μόνο στην περίπτωση της ολοσχερούς καταστροφής του οχήματος, εφ’ όσον βεβαιώνεται από πραγματογνώμονα της εταιρίας.

Η παραπάνω κάλυψη δεν ενεργοποιείται στην περίπτωση της επισκευής του οχήματος.
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί είναι η εξής:

1) Δήλωση ατυχήματος στον ασφαλιστικό σας διαμεσολαβητή ή στην Ασφαλιστική Εταιρία μέσω fax στον αριθμό 2109310582 ή μέσω e-mail στο info@minetta.gr
2) Ραντεβού με πραγματογνώμονα στο 2109310807 και διενέργεια πραγματογνωμοσύνης που θα βεβαιώνει την ολοσχερή καταστροφή του οχήματος
3) Πιστοποιητικό καταστροφής από εταιρία ανακύκλωσης
4) Αποζημίωση

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα ζημιών αυτοκινήτων της Εταιρίας μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου ΣΤΟ 210-9309500

Με εκτίμηση,
Εκ των Διευθύνσεων Πωλήσεων και Marketing"
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...